Testarea gratuită
Întrebări?


Contactaţi-ne

Mai multe

Cum se recepţionează un fax cu

eFax
eFax

Cum se trimite un fax cu

eFax
eFax

Beneficiile multiple ale

eFax

Pentru profesioniştii mobili

Perfect pentru profesioniştii ocupaţi aflaţi tot timpul în mişcare. Fie că vă aflaţi acasă, la birou sau în pe stradă, puteţi transmite cu uşurinţă faxul din orice locaţie prin intermediul telefonului sau al laptopului.

Uşor de configurat

Începeţi să utilizaţi serviciul imediat! Utilizarea serviciului nu presupune achiziţionarea unui echipament hardware sau instalarea unui software. eFax funcţionează prin intermediul serviciului de email putând astfel transmite instantaneu faxuri - gata cu aşteptatul, semnale de linie ocupată sau blocajele de hârtie.

Economii de costuri

Transmiterea de faxuri prin email aduce economii uriaşe. Costurile cu aparatele de fax, hârtia, tonerul sau cu întreţinerea vor dispărea. La care se adaugă dispariţia liniilor telefonice suplimentare. Serviciul eFax funcţionează 100% fără hârtie, contribuind astfel la protejarea mediului.

Confidenţial şi sigur

Recepţionarea faxurilor pe adresa dvs. de email menţine un nivel ridicat de confidenţialitate. Transmiterea de faxuri prin email presupune absenţa faxurilor întinse peste tot în jurul unui aparat de fax comun, vizibile pentru toată lumea. Păstraţi-vă faxurile confidenţiale şi în siguranţă în inbox-ul dvs. de email.

Alegeţi-vă propriul număr de fax

eFax găzduieşte serviciul în 4 200 de oraşe la nivel global, facilitându-vă găsirea şi alegerea unui număr de fax local, având codul de zonă în care locuiţi sau lucraţi.

Gestionare digitală a documentelor

Cu eFax, puteţi redirecţiona cu uşurinţă faxurile către o persoană sau către adrese multiple în acelaşi timp. De asemenea, faxurile pot fi organizate şi stocate în emailul dvs., pentru consultări ulterioare.

Pagină de copertă inclusă

Cu eFax, puteţi utiliza corpul emailului ca şi pagină de copertă, nefiind necesară crearea şi ataşarea la fax a unei pagini tip copertă separate.

Perfect pentru orice industrie

eFax reprezintă soluţia perfectă pentru profesioniştii în mişcare. Cu eFax, faxurile dvs. sunt expediate pe email sub formă de ataşamente în format pdf. Veţi putea transmite şi recepţiona faxuri în orice loc în care vă accesaţi emailul. Vă puteţi autentifica cu uşurinţă la emailul dvs. pentru a vizualiza faxurile primite sau pentru a transmite un fax.

Nu mai trebuie să mergeţi înapoi la birou pentru a vedea dacă un fax important a sosit. Cu eFax, veţi şti imediat dacă o comandă sau un contract au fost transmise prin fax, deoarece veţi putea vizualiza faxul pe emailul dvs. Nu mai trebuie să aşteptaţi ca o persoană de la birou să primească faxul pentru dumneavoastră. Această eficienţă vă poate oferi un avantaj competitiv important - vă permite să răspundeţi rapid unor clienţi noi şi unor noi propuneri de afaceri.

eFax este soluţia perfectă pentru transmiterea de faxuri atunci când călătoriţi. Nu mai trebuie să căutaţi un aparat de fax la hotel sau la aeroport pentru a transmite acel document urgent.

Viteza şi informaţia sunt critice în lumea afacerilor de astăzi. Transmiteţi şi recepţionaţi faxuri rapid, cu uşurinţa faxurilor digitale care pot fi stocate şi redirecţionate. Cu eFax, vă puteţi accesa faxurile în orice loc în care vă puteţi accesa emailul - la serviciu, acasă, sau atunci când călătoriţi!

„eFax a schimbat definitiv modul în care fac afaceri. Îmi doresc să mă fi înregistrat cu câţiva ani înainte.”

Citiţi mai multe mărturii

Cât costă

eFax

?

Testarea gratuită include:

 • Numărul dvs. personal de fax
 • Trimiterea şi recepţionarea faxurilor prin email
 • Până la 5 adrese de email pentru un cont
 • Asistenţă clienţi gratuită
 • Fără soluţii software sau hardware necesare
 • Recepţionarea gratuită a 150 de pagini
 • Trimiterea a până la 150 de pagini gratuite*
 • Trimiterea de pagini suplimentare la tarife reduse
 • Activare imediată - transmiteţi faxuri chiar acum.

După testarea gratuită

 • Puteţi păstra numărul personal de fax şi beneficiile serviciului contra 39,00 lei lunar
 • Include recepţionarea lunară gratuită a 150 de pagini
 • Include transmiterea lunară gratuită a 150 de pagini*
 • Trimiterea de pagini suplimentare la tarife reduse
 • Anulare în orice moment. Fără obligaţii.
Începeţi perioada de probă gratuită
*Număr în funcţie de durata şi de destinaţia de transmitere

Începeţi să transmiteţi faxuri prin email - în 2 minute!

eFax    Testarea gratuită
curbă de bază
o o o