Gateway global
ţara/limba

Despre noi

eFax şi-a lansat serviciul său de fax prin internet în scopul de a beneficia de disponibilitatea emailului şi de viteza internetului în vederea facilitării transmiterii şi recepţionării faxurilor. eFax s-a extins, devenind unul din cei mai mari furnizori de servicii de mesagerie prin internet, oferind servicii de fax prin email la peste 11 milioane de abonaţi. Demersul şi succesul nostru sunt fundamentate pe trei caracteristici principale: cea mai mare selecţie de numere de telefon, o modalitate facilă de transmitere şi recepţionare a faxurilor şi a mesajelor vocale prin email şi o reţea de comunicaţii rapidă, fiabilă şi sigură.

Inventar vast de numere

Vastul nostru inventar de numere asigură membrilor posibilitatea de a-şi alege cel mai bun număr pentru nevoile lor de transmitere a faxurilor. În prezent, eFax oferă numere în peste 3,500 de oraşe la nivel global, din 48 de ţări şi de pe 6 continente.

Transmitere facilă de faxuri prin internet

Facilităm membrilor transmiterea şi recepţionarea faxurilor. În momentul în care membrii recepţionează faxuri, acestea sunt expediate ca ataşamente de email, disponibile în orice loc în care aceştia îşi pot accesa emailul. Membrii transmit faxuri prin ataşarea simplă a unui fişier sau a unui document scanat la un email pe care îl adresează către numărul de fax al destinatarului.

Reţea rapidă, fiabilă şi sigură de comunicaţii

Membrii beneficiază de servicii de fax şi mesagerie vocală prin intermediul reţelei noastre globale de servere de ultimă generaţie. Reţeaua eFax este protejată prin intermediul unui firewall patentat, al tehnologiilor de redundanţă şi securitate care asigură un timp de funcţionare de 99.5%, timpi de expediere de 2-5 minute pentru mai multe faxuri şi al unei securităţi a transmisiei fără egal. Membrii plătitori pot contacta cu uşurinţă serviciul de asistenţă clienţi prin intermediul emailului sau telefonic, cu 95% din apeluri soluţionate în mai puţin de 2 minute.

Prin îmbunătăţirea şi inovarea constantă a serviciilor sale, eFax va continua să ofere membrilor noi servicii de comunicaţii de tip fax şi voce care îi va menţine conectaţi în orice loc, în orice moment.

eFax este deţinută şi operată de j2 Global Communications (NASDAQ: JCOM) sau de filialele sale. Pentru mai multe informaţii despre j2 Global, inclusiv despre relaţii investitori, comunicate de presă, şi oportunităţi de carieră, vă rugăm să ne vizitaţi la http://www.j2global.com.

Întrebări?
Contactaţi-ne
0377 100 700
inforo@mail.efax.com
9:00AM - 6:00PM CET
curbă de bază
o o o