Acordul client eFax

(Pentru a vizualiza Acordul client pentru conturi corporatiste, vă rugăm să vizitaţi www.efaxcorporate.com)

Acești Termeni și Condiții intră în vigoare în data de 1 octombrie 2018, pentru utilizatorii actuali și după acceptare, pentru utilizatorii noi.

ÎNAINTE DE A UTILIZA ACEST SITE SAU DE A VĂ ÎNREGISTRA PENTRU SERVICIILE FURNIZATE, VĂ RUGĂM SĂ CITIŢI CU ATENŢIE ACEŞTI TERMENI
 1. Serviciile eFax.
 2. Utilizarea serviciului eFax Pro.
 3. Utilizarea serviciului eFax Plus.
 4. Utilizarea serviciului eFax. Politica de utilizare corectă.
 5. Stocarea faxurilor.
 6. Capacităţile de email.
 7. Utilizarea serviciului eFax Broadcast.
 8. Politica de confidențialitate și de protecție a datelor.
 9. Responsabilităţile Clienţilor.
 10. Politica cu privire la reclamele nesolicitate prin fax/drop-box spam.
 11. Rezilierea.
 12. Declaraţiile Clienţilor
 13. Modificări ale Acordului client.
 14. Modificări ale serviciilor.
 15. Cont membru, PIN şi securitate.
 16. Declaraţie privind neasumarea răspunderii în ceea ce priveşte garanţia şi limitarea răspunderii.
 17. Tarife.
 18. Rezilierea acordului pentru neplată.
 19. Actualizări carduri de credit şi debit.
 20. Dreptul de proprietate.
 21. Compensarea daunelor.
 22. Interzicerea revânzării serviciilor.
 23. Participarea în promoţii ale agenţiilor de publicitate.
 24. Avize. Consimţământ.
 25. Termeni generali.
 26. Alte drepturi de autor/de proprietate.
 27. Înregistrarea apelului telefonic.
 28. Avize legale.

Acest Acord, care guvernează termenii și condițiile utilizării de către dvs. a Serviciilor eFax®, este între dvs („Dumneavoastră” sau „Client”), ca un utilizator autorizat de asemenea servicii și j2 Cloud Services, Inc. („j2 US”), o corporație din Delaware și/sau Company Ireland Limited („j2 Ireland”), o companie irlandeză (fiecare, „Compania”) așa cum este specificat în paragraful următor, și guvernează termenii și condițiile utilizării de către dumneavoastră a Serviciilor.

Serviciile vă sunt oferite și sunteți client legal al (i) j2 US, dacă vi se emite un serviciu număr de telefon care este local în S.U.A sau America Latină și (ii) j2 Irlanda, dacă vi se emite un serviciu număr de telefon care este în afara S.U.A sau America Latină. Totuși, veți primi facturile de la j2 S.U.A, dacă locuiți în S.U.A sau America Latină și de la j2 Irlanda, dacă locuiți în afara S.U.A și America Latină.

Detaliile de contact ale j2 Cloud Services, Inc. sunt următoarele:

Adresa: 6922 Hollywood Boulevard, Etaj 5, Los Angeles, CA 90028, S.U.A.

Detaliile de contact ale j2 Global Ireland Limited sunt următoarele:
Adresa: Unit 3, Woodford Business Park, Santry, Dublin 17, Irlanda
Cod de înregistrare: 379517 - Cod de înregistrare în scopuri de TVA: IE 6399517U

Acest Acord, împreună cu orice regulamente și politici de operare (inclusiv Politica de Confidențialitate, pentru care o copie actuală este disponibilă la confidențialitate), scheme de prețuri sau orice alte documente suplimentare incluse în mod expres aici prin referință și publicate periodic de j2 Global (numite colectiv „Acordul”), constituie întregul acord între j2 Global și dumneavoastră privind Servicii eFax, și înlocuiește toate acordurile anterioare între părți privind obiectul acestu Acord. Fără a prejudicia prevederile menţionate anterior, utilizarea oricărui tip de software furnizat de j2 Global cu privire la Servicii se va conforma unui acord separat care reglementează utilizarea de către Clienţi a unui astfel de software. În scopul acestui Acord, „Serviciile eFax"sau „Serviciile" cuprind toate serviciile furnizate de către j2 Global în prezent şi în viitor. Prin utilizarea serviciilor eFax, vă confirmaţi acceptul şi vă angajaţi să vă conformaţi acestui Acord.

Pentru clienţii din Canada: Reţineţi că în momentul în care plasaţi o comandă de cumpărare pe acest site web, aceasta constituie o ofertă de cumpărare şi rămâne sub rezerva acceptului din partea j2 Global. Bunurile sau serviciile prezentate sau descrise pe acest site web constituie o invitaţie de a face o ofertă de achiziţie.

În cazul în care demaraţi, dar nu reuşiţi să finalizaţi procesul de înregistrare pentru utilizarea serviciilor eFax, j2 Global vă poate contacta pentru a vă ajuta să vă înregistraţi la eFax sau la un alt serviciu furnizat de j2 Global. Prin aceasta autorizaţi j2 Global să vă contacteze, chiar dacă în ultimă instanţă hotărâţi să nu vă mai înregistraţi pentru niciun serviciu furnizat de j2 Global.

1. Serviciile eFax.

j2 Global oferă Servicii eFax pe website-ul microsites.efax.com (împreună cu alte website-uri deținute și operate de j2 Global, „eFax Website”). Serviciile descrise individual sunt:

 1. eFax Pro™: eFax Pro include fără a se limita la: (i) un număr de telefon personal local sau cu apeluri gratuite (împreună cu numere de telefon la distanţă (de exemplu, nelocale şi fără apeluri gratuite), „numerele eFax") care asigură transmiterea faxurilor şi a mesajelor vocale către poşta electronică („email") în volume mai mari decât orice alte servicii descrise în continuare (a se vedea Politica de utilizare corectă din Secţiunea 2 de mai jos); şi (ii) faxurile transmise de pe email sau de pe site-ul web eFax. În continuare, eFax Pro va fi denumit „Pro" sau „Pro Service".
 2. eFax Plus®: eFax Plus include fără a se limita la: (i) un număr eFax care asigură transmiterea faxurilor şi, opţional, a mesajelor vocale către email în volume mai mari decât serviciile gratuite descrise în continuare, dar mai mici decât Pro Service (a se vedea Politica de utilizare corectă din Secţiunea 3 de mai jos); şi (ii) faxurile transmise de pe email sau de pe site-ul web eFax. În continuare, eFax Plus va fi denumit „Plus" sau „Plus Service".
 3. eFax Free®: eFax Free include dar nu este limitat la un număr eFax la distanță sau non-geografic, care poate fi folosit pentru transmiterea unui număr limitat de faxuri către email. Consultaţi Politica de utilizare corectă din Secţiunea 4 de mai jos. În continuare, eFax Free este denumit „Free" sau „Free Service" (serviciul gratuit).
 4. eFax Broadcast®: eFax Broadcast permite clientului să încarce o bază de date sau o foaie de calcul pe site-ul web eFax şi să transmită documentul către fiecare număr de fax inclus în baza de date respectivă sau pe foaia de calcul contra unei taxe la tarifele postate pe site-ul web eFax. De asemenea, clienţii eFax Broadcast care transmit faxuri în Regatul Unit beneficiază de opţiunea de a transmite lista de faxuri prin intermediul Fax Preference Service („FPS"). Servicii similare cu FPS sunt disponibile şi în alte ţări. În cazul în care clientul nu optează în mod specific pentru verificarea numerelor în FPS sau în cadrul altor servicii similare din alte ţări, j2 Global nu va verifica automat numerele în FPS sau în cadrul altor servicii similare din alte ţări. Clienţii care optează să nu-şi transmită lista prin FPS sau prin alte servicii similare din alte ţări trebuie să respecte toate legile, regulile şi regulamentele, inclusiv, fără a se limita la, Regulamentul privind confidenţialitatea şi comunicaţiile electronice (Directiva CE) (2003) şi Regulamentul privind telecomunicaţiile (protecţia datelor şi confidenţialitate) (1999) .

« Sus

2. Utilizarea serviciului eFax Pro.

Termenii de utilizare pentru Pro Service variază în funcţie de tipul de număr primit de client: un număr local (fără apeluri gratuite) sau un număr eFax cu apeluri gratuite, aşa cum este descris mai jos:

 1. Utilizarea serviciului Pro cu număr local. Politica de utilizare corectă. În calitate de client Pro Service local, veţi primi un număr de eFax local de la care puteţi recepţiona faxuri şi mesaje vocale pe emailul dvs. De asemenea, veţi beneficia de opţiunea de transmitere de faxuri de pe emailul dvs. sau de pe site-ul web eFax.

  REŢINEŢI CĂ UTILIZAREA ACESTUI SERVICIU SE SUPUNE POLITICII DE „UTILIZARE CORECTĂ" A j2 GLOBAL. SE VA CONSIDERA O ÎNCĂLCARE A ACESTEI POLITICI DACĂ, PE PARCURSUL UNEI PERIOADE DE TREIZECI (30) DE ZILE, UTILIZAREA DEPĂŞEŞTE CU MAI MULT DE TREI (3) ORI NIVELUL MEDIU DE UTILIZARE A SERVICIILOR eFAX PRO, eFAX PLUS ŞI jCONNECT PREMIER® DE LA j2 GLOBAL PE PARCURSUL RESPECTIVEI PERIOADE DE TREIZECI (30) DE ZILE. ÎN SCOPUL ACESTEI POLITICI, „UTILIZARE" ÎNSEAMNĂ NUMĂRUL TOTAL COMBINAT DE PAGINI DE FAX ŞI MINUTE DE MESAGERIE VOCALĂ RECEPŢIONATE, EXCLUZÂND TOATE MESAJELE PUBLICITARE ŞI DE INFORMARE TRANSMISE DIRECT CĂTRE DVS. DE j2 GLOBAL, CONFORM VALORILOR DETERMINATE LA DISCREŢIA NOASTRĂ EXCLUSIVĂ. CU TITLUL DE FAVOARE ACORDATĂ CLIENŢILOR NOŞTRI, j2 GLOBAL APLICĂ ÎN PREZENT ACEASTĂ POLITICĂ DOAR ÎN CAZUL ÎN CARE UTILIZAREA DEPĂŞEŞTE 200 DE PAGINI DE FAX COMBINATE CU MINUTE DE MESAGERIE VOCALĂ PE PARCURSUL UNEI PERIOADE DE TREIZECI (30) DE ZILE, VALOARE CARE DEPĂŞEŞTE EXCESIV UTILIZAREA PERMISĂ ACTUALĂ CONFORM PREZENTEI POLITICI DE „UTILIZARE CORECTĂ". FĂRĂ A PREJUDICIA ACEASTĂ FAVOARE, NE REZERVĂM DREPTUL DE A APLICA ACEASTĂ POLITICĂ ÎN ORICE MOMENT, ÎN CONFORMITATE CU TERMENII SĂI (DE EXEMPLU, UTILIZAREA ÎN CADRUL UNEI PERIOADE DE TREIZECI (30) DE ZILE CARE DEPĂŞEŞTE CU MAI MULT DE TREI (3) ORI NIVELUL MEDIU DE UTILIZARE A SERVICIILOR eFAX PRO, eFAX PLUS ŞI jCONNECT PREMIER CUSTOMERS PE PARCURSUL PERIOADEI RESPECTIVE DE TREIZECI (30) DE ZILE).

  ÎN EVENTUALITATEA ÎNCĂLCĂRII ACESTEI POLITICI, VI SE VA APLICA AUTOMAT O TAXĂ DE 0,15 $ USD (SAU ECHIVALENTUL APROXIMATIV ÎN MONEDA LOCALĂ) PE PAGINĂ DE FAX ŞI MINUT DE MESAGERIE VOCALĂ ÎN EXCES FAŢĂ DE LIMITA IMPUSĂ DE UTILIZAREA CORECTĂ. PENTRU FIECARE TRANSMISIE, NUMĂRUL DE PAGINI SE CALCULEAZĂ PE BAZA CELUI MAI MARE NUMĂR DINTRE NUMĂRUL REAL DE PAGINI SAU NUMĂRUL ÎNTREG SAU PARŢIAL DE INTERVALE DE 60 DE SECUNDE ALE DURATEI TRANSMISIEI. FĂRĂ A PREJUDICIA PREVEDERILE MENŢIONATE ANTERIOR ŞI SUB AUTORITATEA LEGILOR APLICABILE, j2 GLOBAL ÎŞI REZERVĂ DREPTUL DE A ÎNCHEIA SAU SUSPENDA CONTUL DVS. FĂRĂ AVIZ PREALABIL ÎN EVENTUALITATEA UNEI ÎNCĂLCĂRI A POLITICII. Utilizarea serviciului Pro cu apeluri gratuite. În calitate de client al serviciului Pro cu apeluri gratuite, veţi primi un număr eFax cu apeluri gratuite de la care puteţi recepţiona faxuri şi mesaje vocale pe emailul dvs. Vi se va aplica o taxă de utilizare (conformă cu cea stabilită pe site-ul web eFax), în funcţie de numărul combinat de pagini de fax şi de minute de mesagerie vocală recepţionate. În calitate de client Pro, veţi beneficia de opţiunea de a transmite faxuri prin emailul dvs. şi de a vă abona la serviciile suplimentare oferite de j2 Global, aşa cum sunt descrise pe site-ul web eFax, toate reglementate de termenii prezentului Acord.

« Sus

3. Utilizarea serviciului eFax Plus.

Termenii de utilizare pentru Plus Service variază în funcție de cazul în care Clientul a primit un Număr eFax local (de ex. fără apeluri gratuite), la distanță, non-geografic, așa cum este descris mai jos:

 1. Utilizarea Serviciului Plus Number; Politica de utilizare corectă. În calitate de Client Plus Service, veți primi un Număr eFax local, la distanță sau non-geografic de la care puteți primi faxuri și, opțional, mesaje voce în emailul dumneavoastră. Veţi putea recepţiona un număr limitat de pagini de fax şi de minute de mesagerie vocală în mod gratuit (în conformitate cu valorile de pe site-ul web eFax). În cazul în care depăşiţi această limită de pagini de fax gratuite şi/sau de mesaje vocale, vi se va aplica o taxă de utilizare (conformă cu cea stabilită pe site-ul web eFax), în funcţie de numărul combinat de pagini de fax şi de minute de mesagerie vocală astfel recepţionate. În calitate de client al serviciului Plus, veţi beneficia de opţiunea de a transmite faxuri prin intermediul email-ului - supus unui tarif exprimat pe site-ul web eFax - şi de a vă abona la servicii suplimentare oferite de către compania j2 Global, aşa cum sunt descrise pe site-ul web eFax, toate reglementate de termenii acestui acord.

  REŢINEŢI CĂ UTILIZAREA ACESTUI SERVICIU SE SUPUNE POLITICII DE „UTILIZARE CORECTĂ" A j2 GLOBAL. SE VA CONSIDERA O ÎNCĂLCARE A ACESTEI POLITICI DACĂ, PE PARCURSUL UNEI PERIOADE DE TREIZECI (30) DE ZILE, UTILIZAREA DEPĂŞEŞTE CU MAI MULT DE DOUĂ (2) ORI NIVELUL MEDIU DE UTILIZARE A SERVICIILOR eFAX PRO, eFAX PLUS ŞI jCONNECT PREMIER® CUSTOMERS DE LA j2 GLOBAL PE PARCURSUL RESPECTIVEI PERIOADE DE TREIZECI (30) DE ZILE. ÎN SCOPUL ACESTEI POLITICI, „UTILIZARE" ÎNSEAMNĂ NUMĂRUL TOTAL COMBINAT DE PAGINI DE FAX ŞI MINUTE DE MESAGERIE VOCALĂ RECEPŢIONATE, EXCLUZÂND TOATE MESAJELE PUBLICITARE ŞI DE INFORMARE TRANSMISE DIRECT CĂTRE DVS. DE j2 GLOBAL, CONFORM VALORILOR DETERMINATE LA DISCREŢIA NOASTRĂ EXCLUSIVĂ. CU TITLUL DE FAVOARE ACORDATĂ CLIENŢILOR NOŞTRI, j2 GLOBAL APLICĂ ÎN PREZENT ACEASTĂ POLITICĂ DOAR ÎN CAZUL ÎN CARE UTILIZAREA DEPĂŞEŞTE 130 DE PAGINI DE FAX COMBINATE CU MINUTE DE MESAGERIE VOCALĂ PE PARCURSUL UNEI PERIOADE DE TREIZECI (30) DE ZILE, VALOARE CARE DEPĂŞEŞTE EXCESIV UTILIZAREA PERMISĂ ACTUALĂ CONFORM PREZENTEI POLITICI DE „UTILIZARE CORECTĂ". FĂRĂ A PREJUDICIA ACEASTĂ FAVOARE, NE REZERVĂM DREPTUL CA ÎN ORICE MOMENT SĂ APLICĂM ACEASTĂ POLITICĂ ÎN CONFORMITATE CU TERMENII SĂI (DE EXEMPLU, UTILIZAREA ÎN CADRUL UNEI PERIOADE DE TREIZECI (30) DE ZILE CARE DEPĂŞEŞTE CU MAI MULT DE DOUĂ (2) ORI NIVELUL MEDIU DE UTILIZARE AL SERVICIILOR NOASTRE eFAX PRO, eFAX PLUS ŞI jCONNECT PREMIER CUSTOMERS PE PARCURSUL PERIOADEI RESPECTIVE DE TREIZECI (30) DE ZILE).

  ÎN EVENTUALITATEA ÎNCĂLCĂRII ACESTEI POLITICI, VI SE VA APLICA AUTOMAT O TAXĂ DE 0,15 $ USD (SAU ECHIVALENTUL APROXIMATIV ÎN MONEDA LOCALĂ) PE PAGINĂ DE FAX ŞI MINUT DE MESAGERIE VOCALĂ ÎN EXCES FAŢĂ DE LIMITA IMPUSĂ DE UTILIZAREA CORECTĂ ŞI VEŢI PUTEA TRECE LA VERSIUNEA eFAX PRO PENTRU A PUTEA BENEFICIA DE POLITICA MAI CUPRINZĂTOARE A ACESTUI SERVICIU. PENTRU FIECARE TRANSMISIE, NUMĂRUL DE PAGINI SE CALCULEAZĂ PE BAZA CELUI MAI MARE NUMĂR DINTRE NUMĂRUL REAL DE PAGINI SAU NUMĂRUL ÎNTREG SAU PARŢIAL DE INTERVALE DE 60 DE SECUNDE ALE DURATEI TRANSMISIEI. FĂRĂ A PREJUDICIA PREVEDERILE DE MAI SUS ŞI SUPUSĂ LEGILOR APLICABILE, j2 GLOBAL ÎŞI REZERVĂ DREPTUL DE A ÎNCHEIA SAU SUSPENDA CONTUL DVS. FĂRĂ AVIZ PREALABIL ÎN EVENTUALITATEA UNEI ÎNCĂLCĂRI A POLITICII.
 2. Utilizarea serviciului Pro cu apeluri gratuite. În calitate de client Pro Service cu apeluri gratuite, veţi primi un număr eFax gratuit de la care puteţi recepţiona faxuri şi, opţional, mesaje vocale pe emailul dvs. Vi se va aplica o taxă de utilizare (conformă cu cea stabilită pe site-ul web eFax), în funcţie de numărul combinat de pagini de fax şi de minute de mesagerie vocală astfel recepţionate. În calitate de client Plus, veţi beneficia de opţiunea de a transmite faxuri prin emailul dvs. şi de a vă abona la serviciile suplimentare oferite de j2 Global, aşa cum sunt descrise pe site-ul web eFax, toate reglementate de termenii prezentului Acord sau ai altui acord specific pentru respectivele servicii suplimentare.

« Sus

4. Utilizarea serviciului eFax. Politica de utilizare corectă.

În calitate de client al serviciului oferit gratuit, veţi primi un număr eFax la distanţă (adică, nelocal) de la care puteţi recepţiona un număr limitat de faxuri pe emailul dvs. ÎNȚELEGEȚI ȘI SUNTEȚI DE ACORD CĂ CODUL ZONEI SAU PREFIXUL PENTRU ACEST NUMĂR eFAX VA FI SELECTAT DE J2 GLOBAL, LA DISCREȚIA SA EXCLUSIVĂ, ÎN BAZA INVENTARULUI DISPONIBIL, ȘI CĂ NU VEȚI AVEA POSIBILITATEA DE A SELECTA SAU MODIFICA ACEST COD DE ZONĂ CU EXCEPȚIA CAZULUI ÎN CARE SUNTEȚI DE ACORD SĂ OPTAȚI PENTRU UN ABONAMENT PLĂTIT. j2 Global oferă serviciul gratuit ca o facilitate către dumneavoastră și își rezervă dreptul de a vă sista serviciul gratuit în orice moment, fără aviz prealabil. ÎNŢELEGEŢI CĂ SERVICIUL GRATUIT SE SUPUNE POLITICII DE „UTILIZARE CORECTĂ" A j2 GLOBAL PENTRU CONTURILE GRATUITE. CONSTITUIE O ÎNCĂLCARE A ACESTEI POLITICI DACĂ, PE PARCURSUL ORICĂREI PERIOADE DE TREIZECI (30) DE ZILE, PRIMIŢI MAI MULT DE DOUĂZECI (20) DE PAGINI DE FAX, EXCLUZÂNDU-SE TOATE MESAJELE PUBLICITARE SAU INFORMATIVE TRANSMISE DIRECT CĂTRE DVS. DE J2 GLOBAL, PE BAZA DETERMINĂRILOR NOASTRE ŞI LA DISCREŢIA NOASTRĂ EXCLUSIVĂ. ÎN CAZUL ÎN CARE SE CONSIDERĂ CĂ AŢI ÎNCĂLCAT ACEASTĂ POLITICĂ, J2 GLOBAL VA ÎNCERCA SĂ VĂ ADUCĂ LA CUNOŞTINŢĂ ÎNCĂLCAREA ŞI SĂ VĂ OFERE POSIBILITATEA DE A OPTA PENTRU UN SERVICIU PE BAZĂ DE ABONAMENT PLĂTIT. ÎN CAZUL ÎN CARE NU OPTAŢI PENTRU UN SERVICIU PE BAZĂ DE ABONAMENT, CONTUL DVS. POATE FI SISTAT SAU SUSPENDAT LA DISCREŢIA EXCLUSIVĂ A J2 GLOBAL, CU EXCEPŢIA CAZULUI ÎN CARE ACEST LUCRU ESTE INTERZIS PRIN LEGE. NEAPLICAREA ACESTEI POLITICI DE CĂTRE J2 GLOBAL NU EXCLUDE APLICAREA ACESTEIA ÎN ORICE MOMENT PE VIITOR, ÎN CAZUL UNOR ÎNCĂLCĂRI TRECUTE SAU PREZENTE.

FIECARE CLIENT, PERSOANĂ JURIDICĂ SAU PERSOANĂ FIZICĂ, ARE DREPTUL LA UN (1) NUMĂR eFAX GRATUIT. În cazul în care dvs. sau compania dvs. doriţi mai mult de un (1) număr eFax, j2 Global vă poate solicita, iar dvs. va trebui să fiţi de acord, să treceţi la un serviciu pe bază de abonament. Fără a prejudicia prevederile Politicii de confidenţialitate descrise la Secţiunea 8 de mai jos, j2 Global are dreptul de a divulga adresa de email a clienţilor serviciului gratuit către deţinătorul URL-ului asociat cu respectiva adresă de email pentru a monitoriza conformitatea şi pentru a aplica limitările stabilite în acest paragraf. În plus, j2 Global beneficiază de permisiunea de a vă audita utilizarea serviciului gratuit şi a oricărui software asociat notificându-vă în scris cu cel puţin cinci (5) zile în avans cu privire la intenţia sa de a desfăşura un astfel de audit la locaţia dvs., în timpul programului normal de lucru. În cazul în care j2 Global determină în ultimă instanţă, la discreţia sa exclusivă şi pe baza efectuării sau nu a unui audit, că aţi încălcat limitările de mai sus cu privire la serviciul gratuit sau a oricărui software asociat, j2 Global îşi rezervă dreptul de a vă sista sau suspenda imediat serviciul, cu excepţia cazurilor interzise prin lege. Pentru perioada de nerespectare a politicii de utilizare corectă a serviciului gratuit vă angajaţi să plătiţi companiei j2 Global suma pe care aţi fi plătit-o pentru serviciul Plus, la care se adaugă costul suportat de j2 Global pentru efectuarea auditurilor, care, la discreţia exclusivă a j2 Global, dezvăluie neconformitatea. Neaplicarea acestei politici de către j2 Global, nu exclude aplicarea acesteia în orice moment pe viitor în cazul unor încălcări trecute sau prezente.

Veţi beneficia de opţiunea de a vă abona la serviciile suplimentare oferite de j2 Global, aşa cum sunt descrise pe site-ul web eFax, toate reglementate de termenii prezentului Acord sau ai altui acord specific pentru respectivele servicii suplimentare.

« Sus

5. Stocarea faxurilor.

Pe perioada în care contul dvs. eFax este activ, mesajele fax recepţionate prin intermediul numărului eFax vor fi stocate de j2 Global pe o perioadă de până la treizeci (30) de zile pentru clienţii serviciilor gratuite şi pe întreaga perioadă de utilizare a contului pentru clienţii Plus şi Pro, iniţiată în fiecare caz de la data recepţionării faxurilor. Aceste faxuri pot fi accesate prin intermediul centrului online Messenger eFax. Confirmaţi faptul că j2 Global îşi poate modifica practicile şi limitările cu privire la stocarea mesajelor de fax, inclusiv fără a se limita la, numărul maxim de zile pentru care mesajele de fax vor fi păstrate, numărul maxim de mesaje stocate în orice moment şi spaţiul maxim de stocare care va alocat în numele dvs. pe serverele j2 Global în orice moment, conform prevederilor de la Secţiunea 13. În continuare, vă angajaţi că în baza legii aplicabile, j2 Global nu are nicio responsabilitate sau răspundere cu privire la ştergerea sau imposibilitatea de a stoca mesajele fax şi/sau alte comunicaţii menţinute sau transmise prin intermediul Serviciilor.

« Sus

6. Capacităţile de email.

Abonaţii activi la serviciile eFax Plus şi eFax Pro sunt eligibili pentru a primi un cont gratuit de email de la www.123mail.net, supus termenilor standard de utilizare pentru acest serviciu (consultaţi www.123mail.net/terms.html) şi disponibil pentru utilizare prin intermediul Centrului online de mesagerie eFax. Confirmaţi şi vă angajaţi că j2 Global nu are nicio responsabilitate sau răspundere cu privire la utilizarea acestui serviciu de email şi că, în baza legii aplicabile, j2 Global poate sista sau modifica termenii de furnizare a acestui serviciu de email, în orice moment, conform prevederilor de la Secţiunea 13. Acest serviciu de email nu este disponibil în toate ţările în care j2 Global oferă numere eFax.

« Sus

7. Utilizarea serviciului eFax Broadcast.

eFax Broadcast este un serviciu preplătit nerambursabil. Clienţii sunt tarifaţi pentru serviciul eFax Broadcast în funcţie de numărul de pagini. Tarifele aplicabile sunt afişate pe site-ul web eFax.

« Sus

Politica de confidențialitate și protecția datelor.

Pentru toți clienții: j2 Global procesează datele cu caracter personal în conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate care este disponibilă la https://microsites.efax.com/efax/privacy, pe care am putea să o actualizăm din timp în timp. Vă încurajăm să revedeți periodic Politica noastră de Confidențialitate

Doar pentru clienții business: Dacă sunteți un Client Business și Serviciile implică prelucrarea de date cu caracter personal care se supune Regulamentului general privind protecția datelor (UE) 2016/679, „RGPD”), j2 Global Ireland Limited este un procesator de date și dvs. sunteți operatorul în ceea ce privește respectivele date cu caracter personal (astfel cum este definit în RGPD), care sunt prelucrate potrivit prezentului Acord.

Dvs. păstrați controlul asupra conținutului faxurilor și, ca atare, tipurile de date cu caracter personal care sunt supuse prelucrării nu pot fi clasificate de j2 Global Ireland Limited în baza acestor termeni și condiții. Se presupune că aceste date cu caracter personal pot include toate categoriile de date cu caracter personal care se referă la clienții, furnizorii, angajații, personalul și/sau alți titulari de date ai clientului sau ai propriilor clienți ai clientului.

Clientul poate înștiința j2 Global Ireland Limited despre categoriile de titulari de date sau despre tipurile de date cu caracter personal care vor fi încorporate în acești termeni folosind detaliile de contact expuse în politica de confidențialitate.

În calitate de procesator, j2 Global Ireland Limited va putea, în ceea ce privește datele cu caracter personal (astfel cum sunt definite în RGPD) furnizate de dvs. sau generate în urma prestării Serviciilor în temeiul prezentului Acord:

 1. prelucrează respectivele date cu caracter personal conform acestor termeni și condiții și respectă în alte privințe instrucțiunile dumneavoastră documentate (inclusiv emailurile) legate de această prelucrare. Acolo unde asemenea instrucțiuni sunt furnizate pe cale verbală, vom păstra o înregistrare a acestora. Dacă, în orice moment, j2 Global Ireland Limited devine incapabilă să se conformeze instrucțiunilor dumneavoastră privind procesarea datelor cu caracter personal (fie ca rezultat al unei modificări a legii aplicabile, sau a modificării instrucțiunilor dumneavoastră, sau pentru orice alt motiv), j2 Global Ireland Limited cu promptitudine:
  1. să notifice asupra acestei incapacități, în măsura în care legea aplicabilă permite; și
  2. înceta toate procesările datelor cu caracter personal afectate (altele decât simpla stocare și menținere a siguranței datelor cu caracter personal afectate) până la momentul când veți emite noi instrucțiuni cu care j2 Global Ireland Limited este în măsură să se conformeze.
 2. se asigură că datele cu caracter personal sunt menținute confidențiale;
  1. ia măsuri rezonabile pentru a asigura fiabilitatea și încrederea personalului j2 Global Ireland Limited și altor sub-procesatori, și
  2. ia măsuri rezonabile pentru a se asigura că tot personalul relevant al j2 Global Ireland Limited, și orice sub-procesatori relevanți s-au angajat să asigure confidențialitatea tuturor datelor cu caracter personal pe care le procesează;
 3. se asigură că, în fiecare caz în care j2 Global Ireland Limited angajează un sub-procesor, vă va notifica și:
  1. vă oferă o oportunitate rezonabilă de a obiecta numirii acelui sub-procesor (iar autorizarea se consideră a fi acordată dacă nu obiectați în termen de 30 (30) zile de la notificarea sub-procesorului propus); și
  2. intră într-un acord scris cu sub-procesorul care impune asupra sub-procesorului aceleași obligații care se aplică pentru j2 Global Ireland Limited în acest Acord cu privire la procesarea datelor cu caracter general; privind conformitatea cu cele menționate anterior, autorizați general prin prezenta j2 Global Ireland Limited să angajeze sub-procesori în legătură cu Serviciile.
 4. la cererea și pe cheltuiala dumneavoastră exclusivă, vă va acorda cu promptitudine toată asistența tehnică și organizațională rezonabilă (luând în considerare natura și funcționalitatea Serviciilor) necesară pentru a răspunde în mod corespunzător solicitărilor persoanelor fizice de a-și exercita drepturile proprii potrivit RGPD;
 5. la cererea și pe cheltuiala dumneavoastră exclusivă, vă va acorda cu promptitudine toată asistența rezonabilă necesară pentru a vă permite:
  1. să notificați încălcările relevante ale RGPD către autoritățile relevante sau/și persoanelor fizice afectate;
  2. să desfășurați evaluări privind impactul asupra protecției datelor cu caracter personal, acolo unde este necesar; și
  3. să obțineți toate autorizările necesare de la orice autorități de reglementare relevante;
 6. (f) să ștergeți (sau, la solicitarea dvs. în momentul sau înainte de încetare, să restituți) orice date cu caracter personal prelucrate în desfășurarea Serviciilor, care sunt în posesia j2 Global Ireland Limited în termen de 180 de zile de la rezilierea sau expirarea acestui Acord, în afară de datele pentru care j2 Global Ireland Limited este operator (care vor fi prelucrate în conformitate cu politica noastră de confidențialitate) și cu excepția cazului în care legislația aplicabilă a Uniunii Europene sau a unui Stat membru al UE impune altfel;
 7. la cererea și pe cheltuiala dumneavoastră exclusivă:
  1. să vă furnizeze cu promptitudine toate informațiile necesare pentru a fi în măsură să demonstrați conformitatea cu obligațiile dumneavoastră sub RGPD, atât cât j2 Global Ireland Limited este în măsură să ofere asemenea informații; și
  2. să permită și să contribuie la auditări, inclusiv inspecții, desfășurate de dumneavoastră sau auditorii dumneavoastră sau părți desemnate, cu condiția ca asemenea audit să aibă loc în timpul orelor normale de lucru, cu notificare prealabilă rezonabilă către j2 Global Ireland Limited și să facă subiectul procedurilor rezonabile de confidențialitate. Before the commencement of any such audit, the parties shall mutually agree upon the scope, timing, and duration of the audit. You may not audit j2 Global Ireland Limited more than once annually; and
 8. să aplice măsuri tehnice și de siguranță corespunzătoare pentru a proteja orice astfel de date cu caracter personal împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale și împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii neautorizate sau accesului la respectivele date cu caracter personal.

« Sus

9. Responsabilităţile Clienţilor.

Conţinutul transmisiilor prin intermediul serviciilor cade în responsabilitatea dvs. integrală. j2 Global manifestă pur şi simplu o conduită pasivă cu privire la informaţiile transmise şi recepţionate de dvs. Totuşi, j2 Global îşi rezervă dreptul de a întreprinde acţiuni cu privire la Serviciile pe care j2 Global le consideră necesare sau adecvate la discreţia sa exclusivă, în cazul în care j2 Global consideră că dvs. sau informaţiile dvs. pot atrage răspunderea din partea j2 Global, pot compromite sau întrerupe Serviciile furnizate pentru dvs. sau pentru alţi clienţi sau pot duce la pierderea (parţială sau integrală) de către j2 Global a serviciilor furnizorilor de servicii de internet (ISP) sau ale altor furnizori ai j2 Global. Utilizarea Serviciilor se supune tuturor legilor şi reglementărilor locale, statale, naţionale şi internaţionale aplicabile (inclusiv şi fără a se limita la acelea care guvernează colectarea conturilor, controlul exportului, protecţia consumatorului, concurenţa neloială, antidiscriminarea, securitatea sau publicitatea falsă). Vă angajaţi: (1) să respectaţi toate legile cu privire la transmisia datelor tehnice exportate din orice ţară prin intermediul Serviciilor; (2) să nu utilizaţi Serviciile în scopuri ilegale; (3) să nu interveniţi sau să întrerupeţi reţelele conectate la Servicii; (4) să respectaţi toate reglementările, politicile şi procedurile reţelelor conectate la Servicii; (5) să nu utilizaţi Serviciile pentru a încălca drepturile de autor, de brevet, de marcă comercială, de secret comercial sau alte drepturi proprietare sau drepturi de publicitate sau confidenţialitate ale unei părţi terţe; şi (6) să nu transmiteţi prin intermediul Serviciilor materiale ilegale, hărţuitoare, defăimătoare, abuzive, ameninţătoare, vulgare, obscene sau alte tipuri de materiale ce pot ridica obiecţii. În continuare vă angajaţi să nu transmiteţi materiale care încurajează comportamente care ar putea constitui o infracţiune penală, care ar putea da naştere unei răspunderi civile sau care ar putea încălca orice lege sau reglementare locală, statală, naţională, internaţională aplicabilă. Serviciile utilizează internetul pentru a putea transmite şi recepţiona informaţiile alese. În consecinţă, comportamentul dvs. se supune reglementărilor, politicilor şi procedurilor privind internetul. Vă angajaţi să nu utilizaţi sau să recomandaţi Serviciile pentru scrisori în lanţ, faxuri sau emailuri nesolicitate, spamuri sau orice activitate care utilizează liste de distribuţie către persoane care nu şi-au dat acordul pentru a fi incluse într-un astfel de proces sau pe o astfel de listă. În continuare, vă angajaţi să nu încercaţi să obţineţi acces neautorizat la alte sisteme de calculatoare. Se interzice orice intervenţie cu privire la utilizarea şi posesiunea Serviciilor de către un alt Client sau de către altă entitate care utilizează şi posedă servicii similare.

Sunteţi obligat (a) să obţineţi şi să plătiţi toate echipamentele şi serviciile terţe (de exemplu, accesul la internet şi la serviciul de email) necesare pentru accesarea şi utilizarea serviciilor eFax; (b) să păstraţi securitatea PIN-ului, a parolei şi a altor informaţii confidenţiale cu privire la contul dvs. eFax şi; (c) în măsura maximă admisă de legea aplicabilă, să fiţi responsabil de toate taxele care rezultă din utilizarea contului dvs. eFax, inclusiv de utilizarea neautorizată, înainte de a fi notificat de j2 Global cu privire la o astfel de utilizare şi de luarea măsurilor pentru prevenirea unei utilizări neautorizate ulterioare.

« Sus

10. Politica cu privire la reclamele nesolicitate prin fax/drop-box spam.
 1. Politica cu privire la reclamele nesolicitate prin fax. Transmiterea de reclame nesolicitate prin fax este ilegală în Statele Unite, în baza Legii Federale privind Protecţia Consumatorilor de Servicii Telefonice din 1991 (TCPA) (http://www.fcc.gov/cgb/consumerfacts/unwantedfaxes.html) şi în Uniunea Europeană, în baza Regulamentului privind confidenţialitatea şi comunicaţiile electronice (2003) . De asemenea, această activitate este ilegală în baza legilor dintr-o serie de alte ţări, state şi provincii. Distribuţia de reclame nesolicitate prin fax prin intermediul Serviciilor este interzisă. Fără a prejudicia prevederile de mai sus, distribuirea de către j2 Global a unor mesaje publicitare către clienţii săi nu este considerată publicitate nesolicitată în momentul acceptării acestui Acord.

  În baza opţiunii j2 Global şi fără alte avize, j2 Global poate utiliza tehnologii şi proceduri, ca de exemplu filtre, care pot sista transmiterea de astfel de mesaje publicitare nesolicitate, fără ca acestea să fie transmise.

  În cazul în care consideraţi că aţi recepţionat un mesaj publicitar nesolicitat, vă rugăm să urmaţi următorii doi paşi:
  1. în cazul în care faxul conţine un număr de telefon, un număr de fax sau alte informaţii de contact pentru a vă „dezabona" de la primirea unor faxuri nesolicitate suplimentare, vă rugăm să faceţi acest lucru; şi
  2. Vă rugăm accesaţi următoarea pagină de web şi să completaţi formularul de reclamaţie inserând informaţiile solicitate şi ataşând o copie după faxul ofensator: microsites.efax.com/efax/privacy. Prin această acţiune, confirmaţi şi vă angajaţi că j2 Global, în calitate de proprietar a tuturor numerelor eFax, dispune de toate drepturile (fără nicio obligaţie) de a evalua toate reclamaţiile legale disponibile contra unei părţi terţe, ca urmare a recepţionării de către dvs. a unor mesaje publicitare nesolicitate, inclusiv, dar fără a se limita la reclamaţiile în baza TCPA şi a legilor similare din orice altă ţară, stat sau provincie şi, în măsura în care dispuneţi de orice drepturi de a înainta astfel de reclamaţii, atribuiţi prin aceasta toate drepturile către j2 Global ca urmare a furnizării serviciilor în baza prezentului Acord.

   Deoarece numerele noastre eFax pot fi realocate altor clienţi în eventualitatea în care contul dvs. este anulat şi pentru a asigura cel mai bun serviciu posibil pentru toţi clienţii noştri, nu aveţi permisiunea de „a opta" pentru primirea pe numărul dvs. eFax a unor reclame privind disponibilitatea comercială sau calitatea proprietăţilor, bunurilor sau serviciilor de la persoane cu care nu aţi stabilit o relaţie de afaceri.
 2. Politica drop-box spam. j2 Global nu permite Clienţilor săi să utilizeze numărul eFax ca „drop box" (cutie de depozitare) pentru răspunsurile la emailuri sau la ofertele spam trimise prin fax. În cazul în care consideraţi că aţi primit un email sau un spam prin fax care utilizează un număr eFax ca „drop box" pentru răspunsuri, vă rugăm să urmaţi paşii următori:
  1. În cazul în care faxul conţine o adresă de email, un număr de telefon, un număr de fax sau alte informaţii de contact pentru a vă „dezabona" de la primirea unor mesaje suplimentare, vă rugăm să faceţi acest lucru.
  2. În cazul în care nu reuşiţi să vă „dezabonaţi”, vă rugăm să înaintaţi emailul ofensator la abuse@mail.j2.com. Cererea dvs. va fi investigată şi se va stabili dacă numărul de fax/mesagerie vocală la care se face referire în emailul spam sau faxul spam este un număr eFax. Dacă se va stabili acest lucru, vom încerca să contactăm clientul şi, dacă este necesar şi adecvat, vom sista sau suspenda Serviciul lor de eFax.

   Apreciem ajutorul dvs. în aplicarea şi respectarea acestor politici şi sperăm să continuăm să facem eFax o experienţă pozitivă pentru dvs.

« Sus

11. Rezilierea
 1. Contul dvs. de eFax poate fi închis de către dvs. sau j2 Global în orice moment, cu sau fără motiv, pe baza unui aviz. Pentru ca dumneavoastră să notificați j2 Global, trebuie să contactați telefonic unul dintre reprezentanții serviciului clienți (o listă integrală a numerelor de telefon de contact eFax este disponibilă pe pagina web eFax). Un reprezentant al serviciului clienţi vă va asista cu privire la închiderea contului dvs. în conformitate cu procedurile de verificare ale j2 Global, procedurile putând fi modificate la discreţia exclusivă a j2 Global. j2 Global îşi rezervă dreptul de a închide sau suspenda contul dvs de eFax fără aviz prealabil în cazul în care j2 Global va încerca să confirme rezilierea sau suspendarea printr-un aviz ulterior. În baza legii aplicabile, j2 Global poate în mod automat închide sau suspenda contul dvs. gratuit fără aviz dacă: (i) pe parcursul unei perioade continue de treizeci (30) de zile nu s-au recepţionat faxuri sau mesaje vocale pe contul dvs. (în acest scop, mesajele publicitare şi mesajele informative transmise de j2 Global nu sunt considerate faxuri sau mesaje vocale recepţionate); (ii) dvs. sau un intermediar blochează sau filtrează emailurile transmise de sau în numele companiei j2 Global către contul(urile) dvs. de email unde vă recepţionaţi faxurile sau mesajele vocale sau (iii) dacă optaţi pentru excluderea mesajelor publicitare transmise direct de către j2 Global.
 2. Dacă sunteți un abonat (adică persoană fizică acționând în afara afacerii, meseriei sau profesiei sale), aveți de asemenea dreptul de a închide contul eFax în termen de 14 zile („Perioada de Cancelare de 14 Zile”) de la încheierea acestui Acord, fără costuri pentru dumneavoastră. Pentru confortul dumneavoastră, puteți descărca, completa și returna acest formular prin email la efaxhelp@mail. efax.com sau fax la +44 20 3070 0397 în Perioadea de Cancelare de 14 zile sau puteți contacta reprezentanții serviciului clienți prin telefon (o listă integrală a numerelor de telefon de contact eFax este disponibilă pe pagina web eFax) în Perioada de Cancelare de 14 zile.

« Sus

12. Declaraţiile Clienţilor.

Declaraţi şi garantaţi că aveţi vârsta de cel puţin 18 ani sau, conform legii, vârsta majoratului în ţara, statul sau provincia în care domiciliaţi şi că posedaţi dreptul legal şi capacitatea de a vă constitui parte în acest Acord. Declaraţi că vă asumaţi responsabilitatea financiară cu privire la utilizarea Serviciilor eFax (precum şi pentru utilizarea contului dvs. de către alte persoane, inclusiv, fără a se limita la, minorii care locuiesc cu dvs.) şi că respectaţi responsabilităţile şi obligaţiile prevăzute de prezentul Acord.

« Sus

13. Modificări ale Acordului client.

Cu excepţia cazurilor interzise prin legea aplicabilă, j2 Global poate în mod automat modifica acest Acord în orice moment prin (a) postarea unui Acord de client eFax revizuit pe site-ul web eFax, şi/sau (b) prin transmiterea de informaţii cu privire la amendamentele aduse pe adresa de email furnizată companiei j2 Global. RESPONSABILITATEA PENTRU CONSULTAREA REGULATĂ A SITE-ULUI WEB eFAX PENTRU OBŢINEREA ÎN TIMP UTIL A NOTIFICĂRILOR CU PRIVIRE LA AMENDAMENTELE ADUSE ESTE ÎN SARCINA DVS. DACĂ, DUPĂ POSTAREA AMENDAMENTELOR SAU DUPĂ TRANSMITEREA CĂTRE DVS. A INFORMAŢIILOR CU PRIVIRE LA AMENDAMENTELE RESPECTIVE, CONTINUAŢI SĂ UTILIZAŢI SERVICIILE eFAX, SE VA CONSIDERA CĂ AŢI ACCEPTAT AMENDAMENTELE ÎN CAUZĂ. În caz contrar, acest Acord nu poate fi modificat, cu excepţia cazului în care se consemnează în scris prin semnătura dvs. şi a j2 Global.

« Sus

14. Modificări ale Serviciilor.

j2 Global îşi rezervă dreptul de a modifica sau întrerupe Serviciile furnizate către dvs. cu sau fără aviz. j2 Global nu este răspunzătoare faţă de dvs. sau de altă parte terţă în cazul în care j2 Global îşi exercită dreptul de a modifica sau întrerupe Serviciile.

« Sus

15. Contul membru, PIN şi securitate.

Ca parte a procesului de înregistrare, vi se va solicita să furnizaţi o adresă de email şi să selectaţi un cod PIN. După ce deveniţi utilizator înregistrat, numărul dvs. eFax va fi expediat automat prin email. După conectarea la site-ul web eFax, vă puteţi modifica codul PIN şi veţi putea seta o parolă care să vă protejeze faxurile şi mesajele vocale. Păstrarea confidenţialităţii PIN-ului, parolei şi informaţiilor cu privire la cont este în întregime responsabilitatea dvs. Suplimentar, cu excepţia cazului în care legea aplicabilă prevede altfel, toate activităţile desfăşurate în cadrul contului dvs. cad în întregime în responsabilitatea dvs. Declaraţi să anunţaţi imediat compania j2 Global în legătură cu orice utilizare neautorizată a contului dvs. sau cu orice altă încălcare a securităţii cunoscută.

« Sus

16. Declaraţie privind neasumarea răspunderii în ceea ce priveşte garanţia şi limitarea răspunderii.
 1. eFAX ŞI TOATE SOFTWARE-URILE ŞI SERVICIILE j2 GLOBAL SUNT FURNIZATE „AŞA CUM SUNT" ŞI NICI j2 GLOBAL SAU LICENŢIATORII SĂI SAU FURNIZORII DE SERVICII NU DAU NICIO DECLARAŢIE SAU GARANŢIE EXPRESĂ SAU IMPLICITĂ CU PRIVIRE LA UTILIZAREA, STAREA SAU FUNCŢIONAREA ACESTORA. j2 GLOBAL NU GARANTEAZĂ CĂ ACCESUL SAU UTILIZAREA SERVICIILOR VA FI NEÎNTRERUPTĂ SAU LIPSITĂ DE ERORI SAU CĂ SOFTWARE-URILE SAU SERVICIILE j2 GLOBAL VOR ÎNDEPLINI ANUMITE CRITERII DE PERFORMANŢĂ SAU CALITATE. j2 GLOBAL ŞI FIECARE DIN LICENŢIATORII ŞI FURNIZORII DE SERVICII NU ÎŞI ASUMĂ ÎN MOD EXPRES TOATE GARANŢIILE IMPLICATE, INCLUSIV, FĂRĂ A SE LIMITA LA GARANŢII DE COMERCIABILITATE, TITLURI, POTRIVIRE PENTRU UN ANUMIT SCOP, NEÎNCĂLCARE, COMPATIBILITATE, SECURITATE SAU ACURATEŢE.
 2. UTILIZAREA SERVICIULUI eFAX ŞI A TUTUROR SOFTWARE-URILOR ŞI SERVICIILOR j2 GLOBAL SE FACE PE RISCUL PERSONAL. VĂ ASUMAŢI ÎNTREAGA RESPONSABILITATE ŞI RISCUL DE PIERDERE CA URMARE A DESCĂRCĂRII ŞI/SAU UTILIZĂRII FIŞIERELOR SAU A ALTOR MATERIALE (INCLUSIV SOFTWARE j2 GLOBAL) OBŢINUTE DIRECT SAU INDIRECT DE LA j2 GLOBAL. SUNTEŢI DE ACORD CĂ NICI j2 GLOBAL, NICI LICENŢIATORII SAU FURNIZORII SĂI DE SERVICII NU SUNT RĂSPUNZĂTORI PENTRU PAGUBELE (INCLUSIV PAGUBELE DIRECTE SAU SPECIALE) CARE DECURG DIN UTILIZAREA SAU IMPOSIBILITATEA DE A UTILIZA eFAX SAU ALTE SOFTWARE-URI SAU SERVICII FURNIZATE DE j2 GLOBAL ŞI, PRIN URMARE, RENUNŢAŢI LA ORICE PRETENŢII CU PRIVIRE LA ACESTEA PE BAZĂ CONTRACTUALĂ, DELICTUALĂ SAU DIN ALTE MOTIVE, CHIAR DACĂ j2 GLOBAL SAU ORICE LICENŢIATOR SAU FURNIZOR DE SERVICII A FOST NOTIFICAT CU PRIVIRE LA POSIBILITATEA PRODUCERII PAGUBELOR. ÎNTREAGA RĂSPUNDERE A j2 GLOBAL ŞI A LICENŢIATORILOR ŞI FURNIZORILOR SĂI DE SERVICII ŞI DESPĂGUBIREA DVS. EXCLUSIVĂ CU PRIVIRE LA UTILIZAREA SOFTWARE-URILOR ŞI SERVICIILOR j2 GLOBAL SAU LA ORICE ÎNCĂLCARE A PREZENTULUI ACORD SUNT LIMITATE LA MAI PUŢIN DE: (I) SUMA PLĂTITĂ EFECTIV DE DVS. PENTRU ACCESUL ŞI UTILIZAREA SOFTWARE-URILOR SAU SERVICIILOR CU TREI (3) LUNI ÎNAINTE DE DATA PLÂNGERII DVS. SAU (II) 500,00 $ USD. PRIN PREZENTA, SCUTIŢI j2 GLOBAL ŞI PE FIECARE DIN LICENŢIATORII ŞI FURNIZORII SĂI DE SERVICII DE TOATE OBLIGAŢIILE, RĂSPUNDERILE ŞI CERERILE DE DESPĂGUBIRI CARE DEPĂŞESC ACEASTĂ LIMITARE. UNELE JURISDICŢII NU PERMIT EXCLUDEREA SAU MODIFICAREA GARANŢIILOR IMPLICITE SAU A LIMITĂRII RĂSPUNDERII, PRIN URMARE, NU TOATE LIMITĂRILE DE MAI SUS SE APLICĂ ÎN CAZUL DVS.
 3. j2 GLOBAL ŞI LICENŢIATORII SAU FURNIZORII SĂI DE SERVICII NU VOR FI RESPONSABILI ÎN NICIUN FEL SAU PRIN NICIUN MIJLOC, DIRECT SAU INDIRECT, PENTRU DIFICULTĂŢILE DE COMUNICAŢIE ÎN AFARA CONTROLULUI COMPANIEI j2 GLOBAL SAU AL LICENŢIATORILOR SAU FURNIZORILOR SĂI DE SERVICII CARE AR PUTEA DUCE LA ÎNTRERUPEREA SERVICIULUI DE LIVRARE A DATELOR CĂTRE ADRESA DE EMAIL, PAGERUL, TELEFONUL CLIENTULUI SAU CĂTRE ORICE ALTE DISPOZITIVE DE RECEPŢIE SAU A SERVICIILOR TERŢE DE STOCARE ŞI/SAU LIVRARE A DATELOR.
 4. ÎN EVALUAREA SERVICIULUI eFAX SAU A ALTOR SERVICII ŞI/SAU PRODUSE ALE j2 GLOBAL, NU VĂ VEŢI BAZA PE NICIO DECLARAŢIE SAU GARANŢIE, EXPRESĂ SAU IMPLICITĂ, FĂCUTĂ DE ALTE PERSOANE DECÂT CEA FĂCUTĂ DE UN OFIŢER AUTORIZAT AL j2 GLOBAL.

« Sus

17. Comisioane.

Cu excepţia cazurilor în care legea aplicabilă prevede altfel:

 1. Declaraţi să plătiţi toate comisioanele pentru utilizarea Serviciilor la preţurile în vigoare în ţara dvs. de rezidenţă. j2 Global îşi rezervă dreptul de a aplica taxe pe valoare adăugată („TVA"), de vânzări sau alte taxe pe Servicii, în funcţie de cum se consideră necesar; j2 Global îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile sau de a impune noi comisioane pentru accesarea sau utilizarea serviciilor j2 Global. Toate modificările de preţuri sau de comisioane (dar nu în mod necesar a taxelor) vă vor fi transmise prin email sau vor fi postate de către j2 Global pe site-ul web eFax, responsabilitatea pentru consultarea regulată a unor astfel de informaţii legate de preţuri în vederea informării în timp util cu privire la astfel de modificări, căzând în sarcina dvs. Continuarea utilizării Serviciilor sau neînchiderea contului j2 Global după postarea modificărilor constituie acceptarea preţurilor stabilite prin modificările postate.
 2. Plata sumei datorate pentru contul dvs. eFax se face lunar sau anual, în funcţie de planul dvs. de plăţi, în moneda în care s-a efectuat facturarea, şi trebuie efectuată prin intermediul cardului de credit sau debit desemnat de către dvs. pentru uzul şi tranzacţiile j2 Global sau prin intermediul altor metode de plată pe care j2 Global le poate furniza din când în când. În cazul în care contul dvs. eFax reprezintă un cont business calificat şi este aprobat de către j2 Global pentru facturare corporatistă, comisioanele se vor acumula, identificate prin numărul de identificare a clientului, iar factura va fi emisă lunar. În cazul în care plata pentru contul dvs. eFax nu este primită până la data scadentă de către j2 Global, dvs. declaraţi să plătiţi imediat toate sumele restante la solicitarea companiei j2 Global. De fiecare dată când utilizaţi Serviciile eFax sau permiteţi sau determinaţi utilizarea Serviciilor eFax, declaraţi şi reafirmaţi că j2 Global este autorizată să vă debiteze cardul dvs. desemnat sau să obţină plata pentru Servicii prin intermediul altor mijloace legale la dispoziţia companiei j2 Global. Contractul emitentului cardului dvs. guvernează utilizarea cardului dvs. desemnat în legătură cu eFax şi acest contract (nu prezentul Acord) trebuie consultat cu privire la drepturile şi responsabilităţile pe care le aveţi în calitate de deţinător al cardului. Declaraţi că j2 Global poate (la opţiunea sa) cumula comisioanele aplicate în timpul ciclului lunar de facturare şi le poate transmite sub forma unuia sau a mai multor comisioane totale în timpul sau la sfârşitul fiecărui ciclu şi că j2 Global poate întârzia obţinerea autorizării de la banca dvs. sau de la emitentul cardului până în momentul transmiterii comisionului(elor) cumulat(e). Acest lucru înseamnă că pe extrasul primit de la bancă sau de la emitentul cardului pot apărea comisioane cumulate. Dacă contul eFax a expirat sau metoda de plată a eșuat, dumneavoastră veți primi un mesaj de tip SMS ce vă sfătuiește în legătură cu acest lucru.
 3. Pentru vizualizarea soldului curent al contului, împreună cu detaliile de facturare şi comisioanele cumulate, faceţi clic pe „Facturare" după ce vă conectaţi la site-ul web eFax.
 4. Taxa de activare și taxele lunare sau anuale de servicii sunt plătibile în avans și sunt NERAMBURSABILE ÎN TOTALITATE, cu excepția cazului când încheierea este efectuată valabil în conformitate cu prevederile Secțiunii 11(b) în timpul Perioadei de Cancelare de 14zile. Declaraţi că pentru abonamentele lunare, j2 Global poate transmite comisioanele pentru serviciul dvs. lunar în fiecare lună, iar pentru abonamentele anuale, j2 Global poate transmite comisioanele anuale pentru serviciul dvs. anual şi comisioanele de utilizare suplimentară lunar, în fiecare caz, fără nicio altă autorizare din partea dvs., până în momentul în care transmiteţi un aviz prealabil (în conformitate cu procedurile de verificare ale j2 Global, care pot fi stabilite de către j2 Global din când în când şi la discreţia sa exclusivă) cu privire la faptul că aţi sistat această autorizare sau că doriţi să schimbaţi cardul desemnat. Un astfel de aviz nu va afecta comisioanele transmise înainte ca j2 Global să poată acţiona în mod rezonabil ca urmare a avizului transmis. În cazul în care vă înregistraţi pentru mai multe numere eFax, prima plată pentru aceste numere suplimentare de eFax poate fi divizată proporţional pentru a coincide cu aniversarea anuală a primului dvs. număr de eFax. În cazul în care aveţi întrebări cu privire la comisioanele aplicate contului dvs., trebuie să contactaţi Departamentul Servicii Clienţi al j2 Global în termen de treizeci (30) de zile de la data comisionului. Neutilizarea contului nu va constitui o bază pentru refuzul de a plăti comisioanele transmise de j2 Global în conformitate cu acest Acord.
 5. În cazul în care v-aţi abonat la Servicii eFax ca urmare a unei oferte speciale cu o perioadă gratuită de probă, taxa de activare şi taxa iniţială pentru serviciu vor fi PREAUTORIZATE CONTRA LIMITEI DE PE CARDUL DVS. DE CREDIT SAU DE DEBIT (însemnând că sumele preautorizate nu vor fi considerate fonduri disponibile de credit sau debit în cont) şi vor fi imediat debitate de pe cardul dvs. de credit sau de debit, fără nicio altă autorizare din partea dvs., în momentul expirării perioadei gratuite de probă, cu excepţia cazului în care transmiteţi un aviz prealabil (în conformitate cu procedurile de verificare ale j2 Global, care pot fi stabilite de către j2 Global din când în când, la discreţia sa exclusivă) cu privire la faptul că aţi sistat această autorizare. Un astfel de aviz nu va afecta comisioanele transmise înainte ca j2 Global să poată acţiona în mod rezonabil ca urmare a avizului transmis.
 6. Dacă care v-aţi abonat la Servicii eFax ca urmare a unei oferte speciale ce garantează o reducere preplătită pentru un număr fix de luni, taxele preplătite vor fi plătibile în avans şi, cu excepția anulării în conformitate cu Secțiunea 11(b) în Perioada de Cancelare de 14 zile, sunt COMPLET NERAMBURSABILE. Suplimentar, taxa iniţială lunară pentru serviciu, pentru luna imediat următoare perioadei preplătite va fi PREAUTORIZATĂ CONTRA LIMITEI DE PE CARDUL DVS. DE CREDIT SAU DE DEBIT şi va fi imediat debitată de pe cardul dvs. de credit sau de debit, fără nicio altă autorizare din partea dvs., în momentul expirării perioadei gratuite de probă, cu excepţia cazului în care transmiteţi un aviz prealabil (în conformitate cu procedurile de verificare ale 2 Global, care pot fi stabilite de către 2 Global din când în când, la discreţia sa exclusivă) cu privire la faptul că aţi sistat această autorizare. Un astfel de aviz nu va afecta comisioanele transmise înainte ca j2 Global să poată acţiona în mod rezonabil ca urmare a avizului transmis.
 7. Pentru Clienţii eFax Pro sau eFax Plus fără apeluri gratuite, se vor aplica comisioane suplimentare faţă de taxa minimă lunară în cazul în care numărul combinat de pagini de fax şi de mesaje vocale recepţionate prin intermediul contului eFax depăşeşte limita permisă de Politica de utilizare corectă descrisă în paragraful 2. a. şi respectiv 3. a., de mai sus. Utilizarea în funcţie de numărul de pagini include paginile recepţionate sau transmise prin intermediul Serviciilor. Pentru fiecare transmisie (transmitere sau recepţie), numărul de pagini se calculează în funcţie de care număr este mai mare, numărul de pagini sau numărul complet sau parţial de intervale de 60 de secunde ale duratei de transmitere. Declaraţi că j2 Global poate aplica comisioane pentru astfel de taxe de utilizare, atunci când se aplică astfel de taxe sau prin cumularea comisioanelor (la discreţia exclusivă a j2 Global), fără nicio altă autorizare din partea dvs., până în momentul în care transmiteţi un aviz prealabil (în conformitate cu procedurile de verificare ale j2 Global, care pot fi stabilite de către j2 Global din când în când, la discreţia sa exclusivă) cu privire la faptul că aţi sistat această autorizare sau că doriţi să schimbaţi cardul desemnat. Un astfel de aviz nu va afecta comisioanele transmise înainte ca j2 Global să poată acţiona în mod rezonabil ca urmare a avizului transmis. În cazul în care utilizaţi Servicii eFax din anumite locaţii, puteţi suporta, de asemenea, comisioane impuse de furnizorul dvs. de servicii de internet, de furnizorul de servicii online şi/sau de furnizorul de servicii la mare distanţă necesare accesării j2 Global.
 8. Pentru toţi clienţii eFax Pro şi eFax Plus, j2 Global poate introduce din când în când comisioane suplimentare pentru serviciul de faxuri transmise şi/sau pentru alte servicii pe bază de utilizare, plătibile în avans, prin depunerea unei sume fixe stabilită din când în când de către j2 Global (în prezent de 10,00 $ USD sau echivalentul aproximativ în moneda locală). Clienţii cu necesităţi mai mari de utilizare a serviciului pot mări suma depusă prin conectarea la site-ul web eFax sau contactând serviciul Clienţi. Acest depozit va fi plătit imediat la utilizarea oricărui serviciu pe bază de utilizare (sau în cazul în care dispuneţi de credit gratuit, în momentul epuizării acestuia). În consecinţă, prima dată când folosiţi un astfel de serviciu pe bază de utilizare (după epuizarea creditului gratuit, dacă există), o sumă (în prezent de 10,00 $ USD sau echivalentul aproximativ în moneda locală) va fi debitată imediat de pe cardul dvs. de credit sau de debit fără nicio altă autorizare din partea dvs. Suma depusă se va epuiza pe baza utilizării serviciului de faxuri transmise şi/sau a altor comisioane pe bază de utilizare, în conformitate cu tarifele standard de mesagerie ale j2 Global pentru aceste Servicii eFax. Prin urmare, de fiecare dată când depozitul este epuizat până ajunge la 2,00 $ sau echivalentul în moneda locală, un alt depozit în sumă fixă echivalentă cu depozitul anterior va fi debitată imediat de pe cardul dvs. de credit sau de debit, fără nicio altă autorizare din partea dvs. Depozitul se va epuiza pe baza utilizării serviciului de faxuri transmise şi/sau a altor servicii pe bază de utilizare, în conformitate cu tarifele standard de mesagerie ale j2 Global pentru aceste Servicii eFax. Cu privire la serviciul eFax de transmitere de faxuri, vă informăm că j2 Global vă va factura pentru fiecare încercare făcută de j2 Global pentru a transmite faxul acolo unde apare transmisia, chiar dacă transmisia este finalizată sau nu, ca de exemplu în cazul în care o persoană răspunde la apel sau transmisia se întrerupe înainte de finalizare.

  În cazul în care j2 Global transmite comisioane pentru serviciul dvs. lunar, iar acele comisioane sunt respinse de către bancă sau de către emitentul cardului (sau agentul sau afiliatul său), autorizaţi prin aceasta ca j2 Global să utilizeze depozitul pentru a plăti suma datorată pentru serviciul lunar către j2 Global până în momentul în care j2 Global va putea să vă debiteze cardul sau să obţină suma de plată pentru Serviciile furnizate. În cazul în care, ulterior, j2 Global reuşeşte să proceseze cu succes taxa lunară de pe cardul dvs. de credit sau de debit sau prin alte metode legale la dispoziţia companiei j2 Global, j2 Global vă va returna automat în depozitul dvs. toate sumele plătite din depozitul dvs. pentru taxa lunară şi vă va debita cardul dvs. de credit sau de debit cu o sumă echivalentă sumei restituite sau va obţine plata acestei sume prin alte mijloace (şi prin aceasta autorizaţi j2 Global să acţioneze astfel).

  Declaraţi că j2 Global poate aplica comisioane pentru aceste depozite fără nicio altă autorizare din partea dvs., până în momentul în care transmiteţi un aviz prealabil (în conformitate cu procedurile de verificare ale j2 Global, care pot fi stabilite de către j2 Global din când în când« la discreţia sa exclusivă) cu privire la faptul că aţi sistat această autorizare sau că doriţi să schimbaţi cardul desemnat. Un astfel de aviz nu va afecta comisioanele transmise înainte ca j2 Global să poată acţiona în mod rezonabil ca urmare a avizului transmis. În momentul avizării (în conformitate cu procedurile de verificare ale j2 Global, care pot fi stabilite de către j2 Global din când în când, la discreţia sa exclusivă) cu privire la faptul că aţi sistat această autorizare, aveţi dreptul la rambursarea părţii neutilizate din cel mai recent depozit, cu excepţia cazului în care la momentul respectiv există plăţi restante ca urmare a utilizării contului dvs. eFax (inclusiv acele comisioane descrise în paragrafele anterioare), caz în care suma rămasă din depozit va fi utilizată pentru plata acestor sume restante. i. j2 Global trebuie notificată prompt în cazul modificării: (a) numărului de cont sau a datei de expirare a cardului de credit sau de debit desemnat sau a altei metode de plată; (b) adresei de facturare a cardului de credit sau de debit desemnat sau a altei metode de plată; şi (c) numelui fiecărui minor autorizat să utilizeze contul dvs. eFax. De asemenea, j2 Global trebuie notificată prompt şi în cazul în care cardul dvs. sau altă metodă de plată a fost anulat/ă (de exemplu, în caz de pierdere sau furt).

« Sus

18. Rezilierea acordului pentru neplată.

În baza legilor aplicabile, j2 Global îşi rezervă dreptul de a suspenda sau închide contul dvs. eFax fără aviz în momentul respingerii sumelor de plată sau în cazul în care banca sau emitentul cardului dvs. (sau agentul sau afiliatul său) solicită returnarea plăţilor efectuate anterior către j2 Global sau în orice altă situaţie de neplată a sumelor datorate atunci când j2 Global consideră că sunteţi răspunzător pentru suma respectivă. Aceste drepturi sunt suplimentare şi nu înlocuiesc alte drepturi legale sau despăgubiri aflate la dispoziţia j2 Global.

« Sus

19. Actualizări carduri de credit şi debit.

În scopul evitării întreruperii furnizării Serviciului eFax din cauza respingerii sumelor de pe cardul de credit sau de debit, j2 Global îşi rezervă dreptul de a vă actualiza datele cardului dvs. de credit sau de debit (ca de exemplu datele de expirare) în cazul în care acest lucru nu este interzis prin lege. ÎNŢELEGEŢI ŞI DECLARAŢI CĂ J2 GLOBAL ARE DREPTUL SĂ OBŢINĂ DATELE ACTUALIZATE ALE CARDULUI, SĂ LE STOCHEZE ŞI SĂ LE UTILIZEZE ÎN SCOPUL FACTURĂRII.

« Sus

20. Dreptul de proprietate.
 1. Toate programele, serviciile, procesele, designul, software-urile, tehnologiile, mărcile comerciale, mărcile, invenţiile şi materialele care cuprind serviciul eFax sunt în întregime deţinute de către 2 Global şi/sau licenţiatorii şi furnizorii săi de servicii, cu excepţia cazurilor în care se stipulează altfel în mod expres. Mărcile înregistrate, numele comerciale, brevetele, drepturile de autor sau alte drepturi proprietare intelectuale aparţinând j2 Global nu pot fi utilizate fără permisiunea scrisă prealabilă a j2 Global.
 2. ÎN CONTINUARE, ÎNŢELEGEŢI ŞI DECLARAŢI CĂ NU SUNTEŢI PROPRIETARUL NICIUNUI NUMĂR eFAX ALOCAT DVS. DE CĂTRE j2 GLOBAL. DREPTUL DE PROPRIETATE ASUPRA NUMERELOR eFAX SE ACORDĂ EXCLUSIV COMPANIEI j2 GLOBAL (IAR DVS. PRIMIŢI O LICENŢĂ REVOCABILĂ DE UTILIZARE A UNUI ASTFEL DE NUMĂR, ÎN CONFORMITATE CU TERMENII PREVALENŢI DE UTILIZARE APLICABILI SERVICIULUI j2 GLOBAL SPECIFICAŢI ÎN PREZENTUL ACORD). SE INTERZICE ÎN MOD EXPRES TRANSFERUL SAU ÎNCERCAREA DE TRANSFER A NUMĂRULUI eFAX ALOCAT CONTULUI DVS. CĂTRE UN ALT FURNIZOR DE SERVICII, FURNIZOR DE SERVICII DE TELEFONIE SAU ORICE ALTĂ PERSOANĂ SAU ENTITATE (PROCES DENUMIT UNEORI ŞI „PORTAREA" NUMĂRULUI DE TELEFON). ÎN CAZUL ÎN CARE SE CONSTATĂ CĂ AŢI ÎNCĂLCAT ACEASTĂ PREVEDERE, DVS. DECLARAŢI SĂ RESTITUIŢI IMEDIAT NUMĂRUL CĂTRE j2 GLOBAL ŞI SĂ PLĂTIŢI COMPANIEI j2 GLOBAL O SUMĂ EGALĂ CU 500 $ (SAU ECHIVALENTUL ÎN MONEDA LOCALĂ). AUTORIZAŢI j2 GLOBAL SĂ VĂ DEBITEZE CARDUL DVS. DE CREDIT SAU SĂ IA ORICE ALTE MĂSURI NECESARE PENTRU RECUPERAREA SUMEI DE PLATĂ. DECLARAŢI CĂ ACEASTĂ PLATĂ REPREZINTĂ PREJUDICIILE LICHIDATE CARE REFLECTĂ O MĂSURĂ REZONABILĂ A VĂTĂMĂRILOR ŞI PREJUDICIILOR PREZENTE SAU ANTICIPATE PROVOCATE COMPANIEI j2 GLOBAL, CA URMARE A UNEI ASTFEL DE ÎNCĂLCĂRI ÎN LUMINA DIFICULTĂŢILOR DE A DOVEDI PIERDERILE COMPANIEI j2 GLOBAL, ŞI CĂ ACEASTĂ PLATĂ NU REPREZINTĂ O PENALIZARE. UNELE JURISDICŢII DIN AFARA S.U.A. NU PERMIT LIMITAREA DREPTULUI DE PORTARE A NUMĂRULUI eFAX ALOCAT, PRIN URMARE, O PARTE DIN ACESTE LIMITĂRI NU SE APLICĂ. TOTUŞI, ÎN CAZUL ÎN CARE AVEŢI DREPTUL DE VĂ PORTA NUMĂRUL eFAX, ÎNŢELEGEŢI ŞI DECLARAŢI CĂ NU ESTE POSIBIL SĂ FACEŢI ACEST LUCRU, DE EXEMPLU, ATUNCI CÂND ÎNTRE DVS. ŞI OPERATORUL DE TELEFONIE NU EXISTĂ UN CONTRACT DE PORTARE SAU DIN ORICE ALT MOTIV.
 3. ÎN CAZUL ÎN CARE AŢI „PORTAT ÎN REŢEA” UN NUMĂR DE TELEFON ÎN LEGĂTURĂ CU UTILIZAREA SERVICIULUI eFAX SAU ÎN BAZA LEGII LOCALE, AVEŢI DREPTUL DE A „PORTA ÎN AFARA REŢELEI” UN NUMĂR eFAX, RESPECTIVUL NUMĂR VA PUTEA FI „PORTAT ÎN AFARA REŢELEI” LA ÎNCHIDEREA CONTULUI DVS. eFAX DOAR DACĂ ÎNDEPLINIŢI URMĂTOARELE CONDIŢII: (i) TRANSMITEŢI O NOTIFICARE ÎN SCRIS CĂTRE j2 GLOBAL ÎN LEGĂTURĂ CU INTENŢIA DVS. DE A „PORTA ÎN AFARA REŢELEI” NUMĂRUL DE TELEFON ASOCIAT CONTULUI ÎNCHIS DE eFAX ÎN TERMEN DE NU MAI PUŢIN DE TREIZECI (30) DE ZILE DE LA DATA ÎNCHIDERII CONTULUI DVS. DE eFAX („PERIOADA DE PREAVIZARE A PORTĂRII”); (ii) NOUL DVS. OPERATOR DE TELEFONIE TRANSMITE O CERERE SEMNATĂ DE PORTARE CĂTRE OPERATORUL NOSTRU DE TELEFONIE ÎNAINTE DE EXPIRAREA PERIOADEI DE PREAVIZARE A PORTĂRII; ŞI (iii) ÎNAINTE DE EXPIRAREA PERIOADEI DE PREAVIZARE A PORTĂRII, j2 GLOBAL A PRIMIT O TAXĂ DE ADMINISTRARE PENTRU ACOPERIREA COSTURILOR ASOCIATE CU PROCESAREA PORTĂRII ÎN CUANTUM DE (A) 40 $ (SAU ECHIVALENTUL ÎN MONEDA LOCALĂ) ÎN CAZUL „PORTĂRII ÎN REŢEA” A NUMĂRULUI DE TELEFON SAU (B) MAI PUŢIN DE 65 $ (SAU ECHIVALENTUL ÎN MONEDA LOCALĂ) SAU MAXIMUL PERMIS DE LEGEA LOCALĂ ÎN CAZUL ÎN CARE AVEŢI DREPTUL, CONFORM LEGII LOCALE, DE A „PORTA ÎN AFARA REŢELEI” UN NUMĂR eFAX. PRIN ACEASTA AUTORIZAŢI j2 GLOBAL SĂ VĂ DEBITEZE CARDUL DVS. DE CREDIT CU SUMA RESPECTIVĂ SAU SĂ STABILIŢI O ALTĂ METODĂ DE PLATĂ A SUMEI CĂTRE j2 GLOBAL ÎN CADRUL PERIOADEI DE PREAVIZARE A PORTĂRII. ÎN CAZUL NEÎNDEPLINIRII ACESTOR CONDIŢII, NUMĂRUL DE TELEFON PE CARE L-AŢI „PORTAT ÎN REŢEA" VA DEVENI PROPRIETATEA UNICĂ ŞI EXCLUSIVĂ A j2 GLOBAL.
 4. ÎNŢELEGEŢI ŞI DECLARAŢI CĂ ÎN URMA ÎNCHIDERII CONTULUI DVS. eFAX DIN ORICE MOTIV, NUMĂRUL RESPECTIV DE eFAX POATE FI REALOCAT IMEDIAT UNUI ALT CLIENT ŞI DECLARAŢI CĂ j2 GLOBAL NU ESTE RĂSPUNZĂTOARE PENTRU PREJUDICIILE (INCLUSIV PREJUDICIILE DIRECTE SAU SPECIALE) CARE DECURG DINTR-O ASTFEL DE REALOCARE ŞI PRIN ACEASTA RENUNŢAŢI LA ORICE CERERE DE DESPĂGUBIRE CU PRIVIRE LA O ASTFEL DE REALOCARE, PE BAZĂ CONTRACTUALĂ, DELICTUALĂ SAU DIN ALTE MOTIVE, CHIAR DACĂ j2 GLOBAL A FOST NOTIFICATĂ ÎN LEGĂTURĂ CU POSIBILITATEA PRODUCERII PREJUDICIILOR.
 5. ÎN CONTINUARE, ÎNŢELEGEŢI ŞI DECLARAŢI CĂ j2 GLOBAL POATE SCHIMBA DIN CÂND ÎN CÂND NUMĂRUL eFAX ALOCAT (FIE DIN CAUZA DIVIZĂRII CODULUI DE ZONĂ, FIE DIN ORICE ALT MOTIV ÎN AFARA SAU SUB CONTROLUL COMPANIEI j2 GLOBAL). DECLARAŢI CĂ j2 GLOBAL NU ESTE RĂSPUNZĂTOARE PENTRU PREJUDICIILE (INCLUSIV PREJUDICIILE DIRECTE SAU SPECIALE) CARE DECURG DINTR-O ASTFEL DE SCHIMBARE A NUMĂRULUI DE eFAX ALOCAT DVS. ŞI PRIN ACEASTA RENUNŢAŢI LA ORICE CERERE DE DESPĂGUBIRE CU PRIVIRE LA O ASTFEL DE SCHIMBARE, PE BAZĂ CONTRACTUALĂ, DELICTUALĂ SAU DIN ALTE MOTIVE, CHIAR DACĂ j2 GLOBAL A FOST NOTIFICATĂ ÎN LEGĂTURĂ CU POSIBILITATEA PRODUCERII PREJUDICIILOR.
 6. ÎN SPECIAL, DECLARAŢI CĂ NU SUNTEŢI AUTORIZAT SĂ PERCEPEŢI TARIFE PENTRU SERVICIILE FURNIZATE CĂTRE DVS. SAU LA CEREREA DVS. CĂTRE NUMĂRUL DE eFAX ALOCAT DVS. DE CĂTRE j2 GLOBAL ŞI CĂ NU VEŢI SOLICITA SAU FACE CA ORICE ALT FURNIZOR TERŢ DE SERVICII SĂ PERCEAPĂ TARIFE PENTRU ASTFEL DE SERVICII PENTRU RESPECTIVUL NUMĂR. CU EXCEPŢIA CAZURILOR INTERZISE DE LEGEA APLICABILĂ, ORICE ASTFEL DE TARIFE VOR DA COMPANIEI j2 GLOBAL DREPTUL DE A ÎNCHIDE SAU SUSPENDA IMEDIAT CONTUL DVS. DE eFAX FĂRĂ AVIZ.

« Sus

21. Compensarea daunelor.

Declaraţi să acordaţi despăgubiri companiei j2 Global şi fiecărui licenţiator şi furnizor de servicii ca urmare a tuturor răspunderilor, cheltuielilor (inclusiv onorariile avocaţilor) şi prejudiciilor care decurg din cererile de despăgubire bazate pe utilizare contului dvs. de eFax, inclusiv orice încălcare a prezentului Acord de către dvs. sau de către orice altă persoană care utilizează contul dvs., orice plângere de calomnie, defăimare, încălcare a dreptului la confidenţialitate sau publicitate, pierderea serviciului de către alţi clienţi, orice încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală sau ale altor drepturi ale terţilor şi orice încălcare a legilor şi regulamentelor, inclusiv, dar fără a se limita la orice încălcare a legilor sau regulamentelor care interzic transmiterea de mesaje publicitare nesolicitate prin fax.

« Sus

22. Interzicerea revânzării serviciilor.

Dreptul de utilizare a Serviciilor se acordă personal. În cazul în care sunteţi persoană fizică sau persoană juridică sau entitate comercială, dvs. declaraţi să nu revindeţi dreptul de utilizare a Serviciilor.

« Sus

23. Participarea în promoţii ale agenţilor de publicitate.

Puteţi intra în corespondenţă sau participa la promoţii ale agenţilor de publicitate care îşi prezintă produsele pe Servicii. Orice astfel de corespondenţă sau promoţii, inclusiv livrarea şi plata pentru bunuri şi servicii, şi orice alţi termeni, condiţii, garanţii sau declaraţii asociate unor astfel de corespondenţe sau promoţii sunt exclusiv între dvs. şi agentul de publicitate. j2 Global nu îşi asumă nicio răspundere, obligaţie sau responsabilitate pentru nicio parte dintr-o astfel de corespondenţă sau promoţie.

« Sus

24. Avize. Consimţământ.

Avizele transmise de către j2 Global vor fi expediate prin email sau printr-o postare generală pe site-ul web eFax sau prin serviciile convenţionale de poştă. În orice problemă care presupune consimţământul prealabil al j2 Global, se va considera că acesta a fost dat doar în cazul în care consimţământul a fost făcut în maniera anterioară de către un reprezentant autorizat al j2 Global. Avizele transmise de dvs. către j2 Global trebuie expediate prin email sau prin serviciile convenţionale de poştă (supuse totuşi, procedurilor de verificare ale j2 Global, care pot fi stabilite de către j2 Global din când în când, la discreţia sa exclusivă şi care pot include condiţia de a contacta telefonic compania j2 Global pentru a confirma transmiterea respectivului aviz). Notificările către j2 Global prin poștă trebuie trimise la adresa j2 Cloud Services, Inc., 6922 Hollywood Boulevard, 5th Floor, Los Angeles, CA 90028, S.U.A.

« Sus

25. Termeni generali.

PREZENTUL ACORD ŞI UTILIZAREA SOFTWARE-URILOR ŞI SERVICIILOR j2 GLOBAL SUNT GUVERNATE DE LEGILE STATULUI CALIFORNIA, S.U.A., EXCLUZÂND REGULILE CONFLICTELOR DE LEGE. CONVENŢIA ONU CU PRIVIRE LA CONTRACTELE DE VÂNZARE INTERNAŢIONALĂ A BUNURILOR ESTE REPUDIATĂ ÎN MOD EXPRES. DECLARAŢI ÎN MOD EXPRES CĂ JURISDICŢIA EXCLUSIVĂ PENTRU ORICE PLÂNGERE SAU DISPUTĂ CARE DECURGE DIN UTILIZAREA SOFTWARE-URILOR SAU SERVICIILOR j2 GLOBAL SE AFLĂ ÎN CADRUL TRIBUNALULUI DISTRICTUAL AL STATELOR UNITE PENTRU DISTRICTUL CENTRAL AL CALIFORNIEI SAU AL UNEI INSTANŢE SUPERIOARE PENTRU STATUL CALIFORNIA LOCALIZATĂ ÎN COMITATUL LOS ANGELES; dacă nimic din această secţiune nu va împiedica pe niciuna din părţi de a recurge la instanţe din orice jurisdicţie pentru a ridica, aplica sau executa orice hotărâre obţinută în instanţele federale sau statale din Statul California. În cazul în care o prevedere din prezentul Acord este considerată invalidă sau neaplicabilă, prevederea respectivă va fi înlăturată şi se vor aplica prevederile rămase. Neînceperea unei acţiuni de către j2 Global cu privire la o încălcare săvârşită de dvs. sau alte persoane nu înseamnă renunţarea de către j2 Global la dreptul de a acţiona cu privire la încălcări ulterioare sau similare. Prezentul Acord, sau orice drepturi stipulate în acesta, nu poate fi atribuit sau transferat şi orice tentativă de acţiona în mod contrar se consideră nulă. j2 Global nu este răspunzătoare pentru întârzierile sau neaplicarea care rezultă direct sau indirect din cauze aflate dincolo de controlul rezonabil al j2 Global. Protecţiile cu privire la controlul parental (de exemplu, mijloace hardware, software disponibile în comerţ sau servicii de filtrare) vă pot ajuta să limitaţi accesul la materiale dăunătoare pentru minori, deşi astfel de tehnologii s-ar putea să nu fie eficiente cu privire la recepţia mesajelor de email, furnizate ca parte a Serviciilor.

« Sus

26. Alte drepturi de autor/de proprietate.

Acest site utilizează moock fpi, disponibil la www.moock.org/webdesign/flash/.

« Sus

27. Înregistrarea apelului telefonic.

Noi înregistrăm toate apelurile telefonice, primite sau efectuate, în vederea formării profesionale, îmbunătăţirii serviciilor, prevenirii fraudei şi asigurării calităţii instrucţiunilor comunicate către noi. Toate înregistrările telefonice vor fi proprietatea noastră.

« Sus

28. Avize legale și reclamații

 1. Pentru toți clienții: Dacă ați întâmpinat o problemă cu serviciile, care nu au fost exprimate corespunzător în Termenii de Serviciu, noi vă sfătuim să contactați eucomplaints@j2.com pentru a rezolva această problemă.
 2. Pentru clienții din UE: Dacă sunteți un client (însemnând o persoană naturală ce acționează în exteriorul afacerii lor, meseriei sau profesiei), rezident în UE, și nu sunteți satisfăcut de orice aspect a Serviciilor și ați finalizat mecanismele interne sugerate aici, dumneavoastră puteți face reclamații cu privire la Servicii la platforma online de rezolvare a disputelor din comisia europeană (webgate.ec.europa.eu/odr)

În baza Secţiunii 1789.3 din Codul Civil al statului California, clienţii din California au dreptul la următoarele informaţii cu privire la drepturile consumatorilor: Informaţii privind preţurile. Tarifele curente pentru utilizarea Serviciului pot fi obţinute pe site-ul web eFax sau prin apel telefonic la Serviciul Clienţi. j2 Global îşi rezervă dreptul de a modifica tarifele, suprataxele şi taxele lunare sau de a impune noi taxe în orice moment, conform prevederilor din Secţiunea 13 de mai sus. Plângeri. Unitatea de Asistenţă contra Plângerilor din cadrul Diviziei pentru Serviciile Consumatorilor din cadrul Departamentului pentru Afacerile Consumatorului poate fi contactată în scris la adresa 1020 N. Street, #501, Sacramento, CA 95814, sau telefonic la numărul 1-916-445-1254.

« Sus